Mededelingen van de Zaalhockeycommissie 2 Februari

Zaalhockeytoernooi teamindeling

De zaalhockeycommissie van HCOB verzorgt ook dit jaar voor de jeugd een zaalhockeytoernooi op ZONDAG 6 FEBRUARI 2011 aanstaande, van 09:00 to 17:00 uur.

 

Het toernooi wordt gespeeld in de Sporthal van Sportcentrum De Helster, Schubertstraat 1, 6661 AW  ELST.  

 

In de bijlage kunt u de teamindeling en het toernooischema vinden. De zaalcommissie heeft geprobeerd om de HCOB teams zoveel mogelijk samen te laten spelen, maar in een aantal gevallen is dat niet gelukt. Dit komt omdat we voor een zaalhockeyteam een bepaald aantal spelers bij elkaar moeten hebben, en omdat we gelijkwaardige teams wilden maken zodat we een spannend toernooi krijgen.

 

Omdat we bij sommige teams wel het aantal deelnemers kenden maar niet de precieze namen hebben we soms namen moeten kiezen. Het is dus mogelijk dat u een naam aantreft van iemand die niet mee kan doen, of een naam mist van iemand die graag wil komen. Blijf niet weg als je je naam niet ziet staan, maar geef dit zo snel mogelijk door aan de zaalcommissie, het liefst door een email naar [email protected]. Kom in ieder geval naar het toernooi als je je hebt aangemeld, ook als je naam niet op de lijsten staat.

 

We beschikken dit jaar over een mooie accommodatie in de Helster. We spelen op een (bijna) officieel zaalhockeyveld. Het beloofd een prachtig toernooi te worden.

De zaal in de Helster beschikt over een groot balkon voor toeschouwers. Ook in de zaal zal, voor het aanmoedigen van de E en F jeugd, enige plaats zijn. We nodigen hierbij iedereen uit om de kinderen tijdens het toernooi te komen aanmoedigen.

Je bent van harte welkom!

Er zal tegen een kleine vergoeding koffie, thee en versnaperingen aanwezig zijn.

 

Met vriendelijke groet,

 

De zaalhockey Jeugdcommissie HCOB

Bijlage