Woord van de Voorzitter 19 November

Woord van de Voorzitter

Beste HCOB-ers,
 
We hebben op zaterdag 15 november 2008 een prachtige opening meegemaakt. De middag begon met een optocht waar ik met kippevel naar heb staan kijken! Wat een gezellige en vrolijke stoet volwassenen en kinderen. Het overige middagprogramma en het Groot Hollands Hockeyballen feest liepen op rolletjes. De terugkoppeling die ik van velen, maar ook van dhr Johan Wakkie, directeur KNHB, gehad heb betrof met name de goede sfeer op de club! Mijn grote complimenten gaan uit naar de Evenementencommissie die deze dag tot een succes heeft gemaakt. Maar ook alle aanwezige leden, aanhang en overige gasten bedank ik voor hun positieve bijdrage.
 
We kijken inmiddels weer vooruit.
Er zijn de afgelopen maandag kleedruimtes en douche/toilet units geplaatst. Ga er netjes mee om! 
 
Van de ingeleverde jeugdcompetitie enquetes geeft het overgrote deel van de leden aan in maart 2009 competitie te willen spelen. Het bestuur zal hierover aankomende week een beslissing nemen. Mochten we positief besluiten verzoek ik iedereen zijn/haar bijdrage te leveren en zich aan te melden als coach, trainer of scheidsrechter. Geen ervaring? Geen probleem! Samen leren we het wel.
 
Wellicht gaan we ook weer zaalhockeyen tijdens de winterstop. U wordt hierover binnenkort geinformeerd.
 
Op 27 november 2008 zullen onze senioren/trimmers voor het eerst een thuiswedstrijd spelen tegen MHC Bemmel. TV Gelderland maakt opnames voor een programma waarbij twee van onze leden gevolgd worden. Het zal op 15 december uitgezonden worden. Kom allen kijken en aanmoedigen. Aanvang wedstrijd 21 uur. Locatie ons hoofdveld: Gerritsen Bouwgroep Arena. Onze mascotte Hokkie is er ook bij!
Ondertussen zijn wij bezig Dames 1 en Heren 1 teams te vormen. De paradepaardjes van de vereniging! We houden u op de hoogte.
 
Sinterklaas is weer in het land en komt op 29 november bij HCOB voor de jeugd tot 10 jaar. Vorig jaar was dit een dolle boel met hockeyende Pieten! Wat zullen ze dit jaar doen? U heeft over het feest van Sinterklaas een email ontvangen. Al aangemeld?
 
HCOB on ICE! Voor de tweede keer zullen we een eindejaarsfeest hebben in de tent en op de ijsbaan van het Winterfestijn Overbetuwe. Noteer 13 december 2008, van 16-19 uur, alvast in je agenda! 
 
Al met al weer voldoende eenmalige activiteiten en structurele ontwikkelingen die de komende weken gaan plaatsvinden. Uiteraard is uw actieve steun hierbij zeer welkom!
 
Hartelijke groet,
Jeroen 
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws