Mededelingen van de sponsorcommissie 15 December

Sponsoren ijshockeyen € 625,- voor Unicef!

Nieuws afbeelding

Winter IJS-HOCKEY Netwerkfestijn
Het Winter IJS-HOCKEY Netwerkfestijn, waarbij de Besturen van het Winterfestijn en Hockeyclub Overbetuwe, de handen ineen hebben geslagen en sponsoren van beiden uitnodigden om elkaar te onmoeten in de Apres-Schaats tent van het Winterfestijn, was een groot succes.

Een grote opkomst, het geheel ondersteund door DJ Chiel en een unieke interactie tussen de Keeper van Heren 1(Maarten Blankenberg, tevens sponsor) van de Hockeyclub en een aantal sponsoren(Frans Hoekman van Knooppunt uitzendbureau, Axel Schute van Kersten Markeer en Harm van der Togt van Het Kookeiland). Doel: zoveel mogelijk bij elkaar ijshockeyen voor Unicef. Hoe? Sponsoren mochten een schot op doel wagen. Scoren betekent: Een bijdrage van € 25,- aan Unicef door de besturen van het Winterfestijn en Hockeyclub Overbetuwe. Missen betekent: Een bijdrage van hetzelfde bedrag door de sponsor.

Het was natuurlijk even wennen voor zowel de keeper als de sponsoren om geheel in ijshockeytenue met een puck over het ijs te bewegen, maar als snel ontstond er veel enthousiasme en steeds meer behendigheid. Op dat moment ging de teller lopen en met de enige echte ijshockey-tune als achtergrondmuziek, zagen de toeschouwers een mooi spelletje ontstaan waarbij Maarten een aantal fantastische snoekduiken en reddingen had, maar waarbij ook Frans, Axel en Harm het steeds beter onder de knie kregen en de puck toch ook regelmatig achter de doelman belandde(oorzaak misschien ook wel een iets te hoog tempo,red).

Na 30 minuten werd de teller stop gezet. Opbrengst: € 625,-!

Na dit unieke spel element werd de gezellige sfeer voortgezet in de Apres-Schaatstent, waarbij nieuwe bijeenkomsten voor 2011 zijn aangekondigd: Een bezoek als Vip naar een ijshockeywedstrijd, HCOB Next Top Models voor de jeugd na de winterstop, een zomernetwerkfestijn! Kortom, voldoende beweging en energie in de club van sponsoren en besturen van het winterfestijn en Hockeyclub Overbetuwe. Dat belooft ook voor 2011 weer  energie en interessante ontmoetingen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws