Mededelingen van de Evenementencommissie 30 November

HCOB on Ice zondag 12 december

Ook dit jaar organiseert de evenementencommissie HCOB on Ice. Dit winterse evenement zal plaatsvinden op zondag 12 december van 17.00 uur tot 19.00.
Het belooft wederom erg gezellig en sfeervol te worden. Uiteraard zijn er lekkere versnaperingen en drankjes die bij de winter horen.

We beginnen met schaatsen om 17.00 uur. Na het schaatsen kan er ook gegeten worden! Pannenkoekvilla Hartelust heeft een overheerlijk stamppotbuffet, bestaande uit erwtensoep en 2 verschillende stamppotten voor ons klaar staan in onze eigen horecatent.
 
Kosten:

- Deelname aan HCOB on Ice €1,50 (inclusief uur schaatsen)
- Volwassen: stamppotbuffet €10,00
- Kinderen < 12 jaar: stamppotbuffet €5,00
- Consumptiemunten: €1,75 per stuk

Vóór het schaatsen krijgt de HCOB-jeugd een leuk presentje. Na het schaatsen is er voor de kinderen gratis ranja en kan er ook getekend/gekleurd worden.
 
Opgeven: uiterlijk vóór 7 december via [email protected]. Vergeet niet te vermelden met hoeveel volwassenen en kinderen je wilt komen en de leeftijd van de kinderen!
Graag aangeven of je meegeniet van het stamppotbuffet of alleen komt schaatsen.
 
Om wachtrijen te voorkomen raden wij je aan op 12 december vanaf 16.00 uur je deelnamebewijs in de horecatent op het Winterfestijn te kopen.

Vergeet je schaatsen en handschoenen niet mee te nemen! Heb je geen schaatsen? Geen nood, je kunt ze voor € 2,50 ter plekke huren.

Winterse groet en graag tot 12 december,
 
de Evenementencommissie HCOB