Wedstrijdverslagen 24 November

Overweldigende overwinning D1!

Één week niet gespeeld en dus twee weken mentale voorbereiding voor de wedstrijd tegen Apeliotes D11 in Nijmegen. Met de nodige voorbereiding hebben de Dames1 zich klaargestoomd voor de wedstrijd.
 
We waren ruim op tijd aanwezig maar de wedstrijd begon veel te laat waardoor we ons op de naastgelegen tennisbanen goed hebben kunnen warm lopen. We zagen de jonge meiden arriveren en hoorden de cellulitis opmerkingen alweer door ons hoofd gonzen. Maar het moet gezegd: we hadden zowaar sportieve, leuke meiden waartegen we 2 keer 35 minuten mochten strijden.
 
Jeroen Joon kwam ons aanmoedigen dus we moesten wel wat laten zien. Ongelooflijk maar waar, binnen 5 min. stond het al 0-1 voor HCOB. TOP. De 0-2 volgde ook al snel en de scheidsrechter kwam al een pen vragen in de dug-out. Nou, die verwachte nogal wat. Onze eerste strafbal tegen en de stand is 2-1. Daarna zijn de meiden ook niet meer in de buurt van onze geweldige keepster Emma geweest en hebben we de wedstrijd met 7-1 gewonnen. 6 goals daarvan zijn gescoord door Chantal. Chapeau!  
 
Jeroen, bedankt voor de support! Emma (M-C1) bedankt voor het keepen, super gedaan! Ondanks dat onze vaste keepster Esther geblesseerd is, is ze er toch maar weer iedere keer bij als supporter! Fantastische inzet!
 
Helaas is er nog niet gereageerd op onze vacature trainer en/of coach. Deze staat dus nog steeds open! wie oh wie komt ons helpen!! (Eén van H1 spelers?)

Dames weer super gedaan! Op naar de volgende wedstrijd zondag 28 december as. thuis om 11.00 uur, kom allen kijken!!!!


Bijlage

Reacties

img

Jeroen Joon

26-11-2010 @ 21:35:16 |Het was fantastisch om jullie te zien spelen. Ik kan iedereen aanraden dit sterrenteam te coachen!

Reageer op het nieuws