Wedstrijdverslagen 10 Juni

Dubbel goud voor meisjes C1

Nieuws afbeelding

Afgelopen zaterdag is een waanzinnig seizoen van meisjes C1 afgesloten met het kampioenschap in de 3e klasse.  Een prestatie die niemand in het begin van het seizoen had verwacht. In september is het team gestart in de 4e klasse met als doel  leuk mee te doen met de competitie. Al snel bleek dat deze meiden meer in hun mars hadden. Gedurende het seizoen is een echte team spirit ontstaan met als 1e hoogte punt het kampioenschap in de 4e klasse.  Na de winterstop werd gestart met de nieuwe competitie in de 3e klasse.  Ook in deze sterkere competitie werd er gewonnen, en na een aantal wedstrijden begonnen de meiden te geloven dat er nog een kampioenschap in zat.  Zaterdag 5 juni was de grote finale tegen Wageningen. Om kampioen te worden was een gelijk spel voldoende, maar zoals altijd werd er voor de winst gegaan.  De wedstrijd was zwaar (niet alleen door de temperatuur), dit Wageningen was een geduchte tegenstander. De meiden hebben gevochten als leeuwinnen, geweldig om te zien. Het resultaat was er ook. Wageningen kreeg veel kansen maar HCOB scoorde de 1-0. Ook de 2-0 kwam op het scorebord na een snoei hard ingeslagen strafcorner.  Wageningen wist nog de 2-1 te scoren waardoor de wedstrijd echt spannend begon te worden.  Maar eindelijk werd het eindsignaal gegeven en was er de ontlading.  DUBBEL GOUD!!!

 Meiden, we hebben dit jaar een geweldig seizoen met elkaar gehad. Maar behalve het behalen van het kampioenschap heb ik jullie vooral veel plezier met elkaar zien beleven, en daar gaat het uiteindelijk om. 

Meiden enorm  bedankt voor jullie enthousiasme en energie het afgelopen jaar, ik zal nog vaak met veel plezier aan dit team terug denken.

Jullie trainer/coach Marien

Reacties

img

Ilona Claassen

15-6-2010 @ 14:37:12 |Goed zo meiden ^O^

img

Maarten Blankenberg

16-6-2010 @ 10:49:27 |Echt super! Emma, dat is pas echt keepen! Geweldig allemaal!

Reageer op het nieuws