Unicef 4 Juni

Scoor mee voor Unicef!

Eind mei is de nieuwe campagne van UNICEF: Door sport meer kans op een betere toekomst. Want met sport kunnen we kinderen die opgroeien in een gevaarlijke omgeving weerbaarder maken en aan een betere toekomst helpen.

 

Zo aan de vooravond van het WK wil Unicef ‘meevaren’ op alle aandacht die deze en komende maand uitgaat naar Zuid-Afrika. Daarom heeft UNICEF een speciale actie ontwikkeld: Scoor mee voor UNICEF!

 

UNICEF roept heel Nederland op om per gescoorde goal van het Nederlands Elftal tijdens het WK 1,50 of 3,00 euro te doneren voor de kinderen in Zuid-Afrika. Dan maken we van het WK meer dan alleen een spelletje.

 

Met de actie doen ook twaalf bekende Nederlanders mee, waaronder André van Duin, Jan Mulder, Karin Bloemen en Bert Koenders. Zij vormen een speciaal UNICEF Elftal. Ivo Niehe is hun speciale coach. Als je één van de UNICEF-spelers via de donaties helpt om topscoorder te worden, maak je kans op een mooie prijs.

 

We hopen dat u  ook mee wilt ‘scoren’ voor UNICEF en de actie naar zoveel mogelijk bekenden wilt doorsturen. U kunt dat doen via de actiesite: www.scoormeevoorunicef.nl

 

HCOB draagt ook een ‘alternatief’ steentje bij door voor ieder (hockey)doelpunt dat gemaakt wordt tijdens de toernooien van het hockeyweekend 1 euro af te staan aan dit goede doel! Dus dat wordt goed je best doen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws