Mededelingen van de Evenementencommissie 26 Mei

Hockeyweekend 19 en 20 juni 2010

Het 3e HCOB clubjaar wordt op 19 & 20 juni 2010 weer als vanouds feestelijk afgesloten met een fantastisch hockeyweekend met een Afrikaans oranje tintje voor jong en oud!

We starten het weekend zaterdag 19 juni om 12.30 uur met de ontvangst. Vanaf 11.00 uur ’s ochtends kunnen de tenten door degenen die blijven overnachten worden opgezet. Op zondag 20 juni om 11.00 is het programma ten einde en kunnen de tenten weer worden ingepakt.

Het definitieve programma volgt, maar de volgende activiteiten staan in ieder geval op het programma:

Zaterdag:

 
-  Gezamenlijke warming-up

-  Wedstrijd Nederland-Japan kijken op groot scherm

-  Activiteiten voor de jongste jeugd  (o.a. vaderdagcadeau knutselen, schminken, kleuren en springkussen)

-  (Hockey)spelletjes voor jong en oud

-  Hockeytoernooien voor de jeugdteams

-  Sponsorhockey voor Unicef

-  ’s Avonds een gezellige braai voor ouders en kinderen

-  Playbackshow

-  Djembé

-  Muziek rond kampvuur

 
Overnachting:

Na al deze inspannende activiteiten zoeken de kinderen die blijven slapen hun tent op. De begeleidende volwassenen blijven over de kinderen ‘waken’.

Kinderen tot 8 jaar (Hokkies Angels en F’jes) mogen alleen onder begeleiding van een volwassene blijven slapen. Graag zelf voor begeleiding van deze kinderen zorgen. Voor de kinderen vanaf 8 jaar (E-jeugd en ouder) wordt door de club voor begeleiding gezorgd. Alle volwassen leden, ouders en broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom om te blijven slapen. Er is een aparte plek voor ouders met jonge kinderen of voor iedereen die rustig wil slapen. Houd de site van HCOB in de gaten voor een plattegrond.

Graag een eigen tent meenemen. Voor de teams die gezamenlijk in één tent willen slapen: kijk eens op marktplaats of je een legertent kunt huren.

 

Zondag:

Degene die liever thuis wil slapen is op zondag ook weer van harte welkom voor de rest van het programma.

-  Gezamenlijk ontbijt

-  Spelletjes

 

Zondag om 11.00 uur sluiten we dit feestelijke weekend af.

 
Iedereen is van harte welkom, ook broertjes en zusjes!

 

Kosten:

De kosten voor dit weekend bedragen € 17,50 voor volwassenen en € 15,00 voor kinderen (incl. BBQ, versnaperingen, overnachting, activiteiten, ontbijt, onbeperkt ranja, koffie en thee). Deze kosten worden na inschrijving middels automatische incasso van uw rekening afgeschreven.

Koffie, thee en ranja zijn dit weekend gratis. Andere consumpties zijn, zoals u van ons gewend bent, voor een vriendelijke verenigingsprijs te koop. Mocht u na het tent opzetten op zaterdag willen blijven, denkt u dan zelf aan een lunchpakket?

 
Antwoordformulier:

Wij willen van u weten met hoeveel personen u komt, het team en de leeftijd van de kinderen (ook graag de leeftijd van broertjes en zusjes die geen lid zijn), of u blijft overnachten en ontbijten en of u bereid bent het weekend (of een deel daarvan) mee te helpen. Want vele handen maken licht werk.

Het antwoordformulier vindt u in de bijlage of in het clubhuis.

 

Graag willen we een reactie van u ontvangen vóór 7 juni.

 

Hartelijke groet,

De evenementencommissie HCOB

 

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws