Mededelingen van de Accommodatiecie 20 April

Klusdag 24 april 13.00 tot 18.00 uur

IEDEREEN HEEFT ER NATUURLIJK AL LANG OP GEWACHT MAAR…. DAAR IS IE DAN EINDELIJK !!!   

De Klusdag voor (familie)leden die graag de handen uit de mouwen willen laten wapperen (al kunt u maar een uurtje!) op zaterdag 24 april van 13.00 tot 18.00 uur.

 

De nieuwe oude units (oranje dacht ik) moeten iets aangepast worden voor opslag hockeymaterialen en vergaderruimtes. Een wandje verzetten, likje verf erop (weg oranje), keukentje er uit slopen, en een Wc’tje. 

Nieuw wandje plaatsen en een gebruikt wandje herplaatsen. Geultje waar stroomkabel (als het goed is dan) in ligt dichtgooien en hetzelfde voor een geultje van de gasleiding.

Zo zijn er nog wel meer klusjes en vele handen maken ligt werk.

 

Aanmelden z.s.m.  bij [email protected]. Bij een veel te hoge belangstelling, kan het zijn dat we U moeten afbellen dus graag uw mobiele nummer even vermelden.

Neem vooral wat handgereedschap mee als: zaag/schroevendraaiers/accuboor/tangen/sloopgereedschap/schep/ werkhandschoenen en alles wat je denkt dat handig is voor zo’n middag.

 

We gaan proberen om rond 18 uur wat eetbaars te presenteren en een drankje om nog even te kunnen nagenieten van de verrichte werkzaamheden.

 

De accommodatie commissie

Voor vragen: bel Axel (06-55763639)

 

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws