Woord van de Voorzitter 28 December

Woord van de voorzitter

Beste HCOB-er,

We hebben een geweldige seizoenshelft gehad op onze HCOB accommodatie. 

Weer een paar stappen gezet in onze pioniersfase. Veel wat we doen is immers nog nieuw voor ons. "Ons" zijn alle leden, alle vrijwilligers en alle ouders. We zijn ver, maar nog (lang) niet de volwassen club die lang bestaat. Gelukkig maar zou ik zeggen, want we genieten daarvan nog steeds met volle teugen en ontwikkelen samen de club iedere week weer.
Met name op het veld is het genieten geblazen. De jeugd en senioren winnen en verliezen en hebben ongelooflijk veel plezier in het spelletje. Steeds meer ouders zie je al vanaf de Hokkie's Angels actief met hockey bezig zijn. Ook andere ouders die nog nooit gehockeyd hebben maar toch als scheidsrechter in het veld staan. Allemaal zijn ze enthousiast! De vrijwilligers van de club, buiten de jonge jeugd u allen dus, doen een fantastische 'job'! Het draait goed en we hebben een clubhuis met een enorm gezellige uitstraling. Ga zo door!

De tweede seizoenshelft krijgen we weer een paar bijzondere ontwikkelingen.
Aan het einde van het eerste kwartaal hopen we gebruik te kunnen maken van onze eigen toegangsweg met parkeergelegenheid. Een verademing voor velen neem ik aan, maar u en uw kind(eren) blijven uiteraard zoveel  mogelijk op de fiets komen... Tevens wordt ons clubhuis uitgebreid met een apart gebouw met vergaderruimtes en materiaalopslag.

We beginnen 2010 goed en u bent dan ook van harte uitgenodigd voor een
gezellige nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari 2010 in ons clubhuis. Het tijdstip volgt. Ook zien we jullie graag de komende twee weken op het Winterfestijn Overbetuwe op de ijsbaan en in de gezellige horecatent die door HCOB en golfbaan Welderen gerund wordt.

Fijne feestdagen en alle goeds voor 2010!

Namens bestuur HCOB,
Jeroen Joon

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws