Wedstrijdverslagen 12 Oktober

Wedstrijdverslag HCOB MC1-Nijmegen

Heeey HCOB’ers!!

Afgelopen zaterdag hebben wij (MC1) tegen de nummer 1 (nu nummer 2), Nijmegen gespeeld. Toen we in Nijmegen aangekomen waren hebben we uren gezocht naar een kleedkamer. Uiteindelijk belandden wij in de… herenkleedkamers! Daar hebben wij met veel gelach onze winnende tactiek besproken.                                  

We liepen- en speelden in. En we maakten ons klaar voor de wedstrijd. Met z’n allen nog even in het goal, waar Marien ons toesprak, toen klonk over  het veld;

‘iedereen die heeft een jel, maar wij lekker niet                           

wij winnen toch wel, ook zonder lied! HEEEEEY'!

We wonnen met de tos, namen de bal uit en het duel begon..! De eerste helft ging het gelijk op, iedereen voelde de spanning, maar langs de zijlijn misschien nog wel het meest. We hadden een paar mooie kansen maar gingen de pauze in met 0-0. 

Met in de pauze een appel en banaan konden we er in de tweede helft weer tegen aan! We wisten allemaal dat we nu moesten scoren, en het lukte!! Britt kreeg de bal hoog in het goal!! Iedereen juichte en gilde, de hele club kon er van meegenieten. Maar Nijmegen kwam terug, ze hadden veel kansen. Maar dankzij de goede verdediging en Emma’s reddingen kwam de bal er niet in. Door een mooie uitslag van Myrte, onze laatste “man”, kwam Lotte in actie! Ze rende via rechts naar de achterlijn en gaf Noortje, die vrij in de cirkel stond een prachtige voorzet. Zodat Noortje voor het tweede punt kon zorgen. Alweer werd de hele club bij elkaar geschreeuwd+ de omgeving!! Toch bleef het spannend want Nijmegen gaf niet op! Gelukkig kwam toen het verlossende fluitsignaal! We hadden gewonnen met 2-0 !!!!!!!!!!!!   Onze dag kon niet meer stuk. Zoals het er nu voor staat worden we misschien wel kampioen!

Iedereen, super goed gespeeld!

Ouders en Maarten: bedankt voor jullie support!

Groetjes Diede en Noortje

Reacties

img

Clementine Lokhorst

12-10-2009 @ 16:33:57 |Super leuk dat jullie een verslag maakte. Loveyaa. Diede en Noortje. X Myrte

img

Maarten Blankenberg

12-10-2009 @ 17:20:42 |Echt genoten had ik van jullie spel! Een echt teamwork heb ik gezien en ik moet zeggen dat ik erg trots op jullie ben! Echt geweldig Meiden! Maarten

img

Emma van der Meer

12-10-2009 @ 19:12:06 |Geweldig meiden! Een verdiende eerste plaats. Het was een spannende wedstrijd die verdiend is gewonnen! !

img

Eva van Dusschoten

14-10-2009 @ 15:45:37 |Super gedaan meiden,

img

Eva van Dusschoten

14-10-2009 @ 15:46:36 |Als we zo door gaan worden we kampioen!!!! :)

img

Britt van der Meer

16-10-2009 @ 16:55:46 |Dit was echt een super mooie wedstrijd! En hebben laten zien dat wij beter zijn, xx

img

Britt van der Meer

16-10-2009 @ 16:57:29 |WE WORDEN KAMPIOENEN!!!!!

Reageer op het nieuws