Bestuursmededelingen 8 Mei

REMINDER! Uitnodiging vrijwilligers- en sponsorborrel zaterdag 14 mei 2022

Beste vrijwilliger of sponsor van HCOB,

Op zaterdag 14 mei 2022 organiseert het Bestuur van HCOB een borrel met hapje om alle vrijwilligers en sponsoren van HCOB te bedanken voor hun inzet en bijdrage in het afgelopen seizoen!

Dankzij jullie kunnen er trainingen worden gegeven en wedstrijden gespeeld. Worden de accommodatie, velden en materialen onderhouden, de bar gerund, de administratie verzorgd en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Zonder vrijwilligers en sponsoren geen HCOB!

Heb jij je tijdens het afgelopen seizoen als vrijwilliger ingezet voor HCOB (als trainer, coach, teamcoach, commissielid, heb je meegeholpen met de organisatie van een activiteit of een andere klus voor HCOB verricht) of ben je sponsor van HCOB dan ben je met je gezin van harte uitgenodigd om op zaterdag 14 mei vanaf 17.00uurnaar de club te komen.

In verband met de voorbereidingen willen we graag uiterlijk maandag 9 mei om 19.00 uur weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Meld je aan door een mail te sturen naar secretaris@hcob.nl. Vermeld hierin je naam, wat je doet voor de club (vrijwilligersactiviteit en/of sponsoring) en met hoeveel volwassenen en kinderen je komt.

Graag tot 14 mei!

Sportieve groet,
Bestuur HCOB
Sjoukje, Fedor, Tijmen en Petra