Mededelingen van de scheidsrechtercie 11 November

Spelregelavond arbitrage 15 november 2021

Beste ouders, begeleiders en belangstellenden,
Na lange tijd mag de scheidsrechterscommissie gelukkig weer uitlegavonden organiseren! 
Daarom staat er op maandag 15 november 2021 een spelregel uitlegavond gepland speciaal voor ouders, begeleiders en nieuwe leden in het clubhuis. 
Een avond waar de belangrijkste spelregels worden uitgelegd van de F-jes, de E-6, E-8 en de 11-tallen tot aan de senioren. Van shoot tot rode kaart, van strafcorner tot scoop. Natuurlijk komen ook de signalen van de scheidsrechters aan de orde. Met deze basiskennis wordt kijken naar en spelen van een hockeywedstrijd heel veel leuker!  
Wij starten de avond met inloop vanaf 19.00 uur. Van 19.30 tot 20.30 zal de spelregeluitleg zijn met eventueel een korte uitloop. 
Ben je ge├»nteresseerd? Meld je dan aan via [email protected] zodat we de koffie en thee klaar kunnen zetten. Heb je je niet aangemeld maar wil je graag komen? Ook dan staat de deur voor je open.  
Begin december starten wij met de spelregeluitleg voor alle leden van de B teams en ouder die nog geen scheidsrechterkaart hebben. Hiervoor worden 2 avonden georganiseerd voordat wij de examens gaan afnemen. 
Tot maandag!
Scheidsrechterscommissie HCOB
Let op! Alle bezoekers vanaf 13 jaar moeten in het bezit zijn van een corona toegangsbewijs.  Vanaf 14 jaar vindt tevens controle samen met het identiteitsbewijs plaats.