Bestuursmededelingen 14 Oktober

Coronaregels vanaf 14 oktober 2020

Nieuws afbeelding

De regels zijn aangescherpt!

Vanaf 14 oktober 2020 om 22.00 uur zijn de veiligheidsregels waar we ons aan moeten houden aangescherpt. We vragen je om je aan deze nieuwe regels te houden. Dan kan iedereen op een veilige manier hockeyen. Hopelijk kunnen we dan snel allemaal weer trainen en ook wedstrijden spelen. 

De gemeente let samen met ons op de naleving van de regels. Niet naleven van de regels kan leiden tot een toegangsverbod voor overtreder(s) of sluiting van ons sportcomplex.

We volgen met deze regels de adviezen van de Hockeybond en de gemeente. Bij verschillen tussen de adviezen zijn de regels van de gemeente doorslaggevend. We hebben daarin als club geen keuze.

We doen een dringend beroep op iedereen om de regels in de bijlage goed door te nemen en met je kind(eren) te bespreken.

Wat kun je verwachten en wat verwachten wij van jou?

Toeschouwers

Toeschouwers zijn niet toegestaan. Alleen trainers en teamleden mogen het sportcomplex betreden. Ouders die kinderen brengen en halen moeten buiten de toegangspoort wachten.

Trainingen

Teams met teamleden tot 18 jaar mogen blijven trainen. Dit betekent in de praktijk dat trainingen tot en met de A-teams doorgaan. Trainingen van alle seniorenteams komen te vervallen. Helaasā€¦

Toiletten en trainingsmateriaal zijn toegankelijk. Let hierbij op de hygiƫnemaatregelen in de bijlage. Afgelopen weken is hier steeds slechter op gelet. Dat moet nu echt weer gebeuren! Nieuw is het gebruik van een mondkapje als je naar binnen gaat voor iedereen van 13 jaar of ouder.

Bij trainingen zijn trainers verantwoordelijk voor het naleven van de regels door hun team en de ouders. Houd je aan de regels, dan kunnen de trainers zich richten op de training.

Wedstrijden

Er worden geen competitiewedstrijden meer gespeeld. Het is wel toegestaan om voor de teams van jongeren tot 18 jaar een oefenwedstrijd te spelen tegen een ander team van HCOB.

 

We wensen iedereen die nog mag trainen veel plezier

Bijlage