Bestuursmededelingen 8 Oktober

HCOB neemt niet deel aan de zaalcompetitie

Beste leden,


Na overleg met de technische commissie heeft het bestuur besloten dit jaar geen teams in te schrijven voor de zaalcompetitie. Veiligheid, zorgen over het niveau van de poules, mogelijke rijafstanden en gebrek aan sfeer in de zalen zijn hiervoor onder andere overwegingen geweest.

We gaan nadenken over een alternatief programma. Doortrainen in de winter en een midwintercompetitie zijn bijvoorbeeld mogelijkheden. We moeten daarvoor eerst inventariseren wat de extra kosten gaan zijn. Er is hiervoor geen budget gereserveerd. De club loopt bovendien behoorlijk wat inkomsten mis door de sluiting van het clubhuis. Verder, wie gaat het organiseren en uitvoeren, wat willen of kunnen trainers en scheidsrechters daar aan bijdragen en wie gaat toezicht houden? Hier komen we op een later moment terug.

Over toezicht gesproken. Voor de start van de 2-de periode op het veld 31 oktober zal er, indien de coronamaatregelen niet wijzigen, toezicht vereist zijn op het complex. Hiervoor zullen we binnenkort een oproep doen, we rekenen op jullie inzet om hockey ook na de herfstvakantie mogelijk te maken.

Met sportieve groet,

Sjoukje, Petra, Lion, Fedor en Jaap