Wedstrijdverslagen 25 September

Wedstrijdverslag HCOB MF2 - Union F3

Nieuws afbeelding

Winst & Schrik

De meisjes F1-2  speelden  afgelopen zaterdag hun tweede wedstrijd, ditmaal tegen Union F3 thuis!  Na eerst commentaar te hebben gekregen over het  “ thuis” spelen, maar we spelen toch hier Fredy?, Ja, da’s waar….Next. De indeling dan maar. Dames:  jullie hebben het vorige week super gedaan! Nu gaan wij een ander team maken zodat jullie aan het eind van het seizoen allemaal een keer met elkaar hebben gespeeld! Nee, neehee…………!!!, ik wil bij die en bij die. (OK, tijd voor een poldermodel) Met wie speel je ´t allerliefste? Tweetallen maken dan maar, twee en twee maakt tenslotte ook vier J

 Dames:  warmlopen! Eerst yellen Fredy! Vooruit dan, eerst yellen. Vervolgens al overspelend wachten op de tegenstanders.

 Toen op de veldjes naast ons de  fluitjes gingen als startsein, was onze tegenstander de grote afwezige. Om de teleurgestelde gezichtjes tegemoet te komen, ging de coach op zoek naar de tegenpartij. Wat bleek: onze tegenstanders hadden hun auto´s keurig geparkeerd waar het hoort, de wandeling hadden zij echter vele malen korter ingeschat. Een warming-up was  hierdoor niet meer nodig.

 Op twee veldjes tegelijk, 4 tegen 4 en 3 tegen 3. (De tegenstanders hadden 7 spelers). Bas Pot en Werner Braam verzorgden de spelleiding en Annelies Pot fungeerde als 2e coach, helemaal super ouders!

De teamindeling:

Team 1 (ik wil bij die en die)           Team 2 (neehee, ik wil alleen bij haar)

Lieselotte                                                Carmen

Lieke                                                          Sabine                 

Berrit                                                         Julia

Lieve                                                          Sophie

Uitslagen:  1-3 en 5-1                          Uitslagen: 8-2 en 6-2     

Wederom was HCOB te sterk voor Union ook al werden er wederom extra maatregelen genomen om het verschil te compenseren. Extra overspelen voor de goal, 2 tegen 3, coach en spelleiders die de tegenstanders aanwijzingen gaven. Ongetwijfeld komen wij nog sterkere tegenstanders tegen, maar vooralsnog werkt dit prima voor het zelfvertrouwen. Onze dames groeien iedere week en met hen onze teamspirit!

Wat de schrik bij een ieder betrof: in de eerste wedstrijd heeft Julia een flinke tik van de stick van haar tegenstander gekregen, dit maakte dat haar hoektand met wortel en al er half uit lag. Deze dame heeft flink wat pijn doorstaan, de tandarts heeft de hoektand met wortel en al moeten verwijderen. “ Gelukkig” betrof het een melktand. Julia meisje,  je bent een bikkel, en een erg dappere dame! Jouw coach gaat op zoek naar speciale (bokser?)bitjes om dergelijke ongelukken in de toekomst te voorkomen. Deze kleintjes hebben voor mijn gevoel boven- en ondergebit bescherming nodig. Om de handgreep van een hockeystick tegen je kin aan te krijgen, ligt dus in een klein hoekje.  

Al met al goede wedstrijdjes maar ditmaal wel met schrik!

Fredy

 

Reacties

img

Jeroen Joon

25-9-2009 @ 13:55:51 |Dag Julia! Gaat het inmiddels goed met je? Toch wel je hoektand onder je kussen gelegd he?

Reageer op het nieuws