Mededelingen van de Accommodatiecie 15 Juni

Verandering Toezicht HCOB

Toezicht HCOB aangepast


Vanaf morgen, 16 juni, is er geen aparte toezichthouder meer bij de club aanwezig tijdens trainingen. De gemeente heeft laten weten dat dit niet meer nodig is. Alle leden en ouders houden zich goed aan de afspraken die gelden en wij vertrouwen erop dat iedereen dat ook blijft doen. Voor de teams tot 18 jaar nemen de trainers de rol van toezichthouder op zich. Voor teams vanaf 18 jaar kan dat ook een teamlid zijn. Zij zijn herkenbaar aan een trainersoutfit of een geel hesje. 

LET OP! de Coronaregels blijven wel hetzelfde! Dus GEEN ouders of begeleiders binnen de poort toegestaan. Thuis blijven als je niet fit bent. Thuis goed handen wassen voordat je vertrekt. Bidon thuis met water vullen en thuis naar de wc gaan. Toilet op de club is nog steeds gesloten. Ook de routing op het HCOB-terrein blijft hetzelfde.

De trainingen gaan door tot en met vrijdag 3 juli. Daarna stoppen de trainingen en begint de zomerstop. We laten weten wanneer de trainingen hervat worden. Normaal is dat na de zomervakantie. Mogelijk dat dat dit jaar al eerder zal zijn. Houdt het nieuws op de site en hcob-app dus in de gaten.

Goede vakantie alvast en graag tot bij de start van het nieuwe hockeyseizoen 2020-2021!!!