Bestuursmededelingen 10 Mei

Situatie en maatregelen vanaf 11 mei

Nieuws afbeelding

We mogen allemaal weer trainen!

Vanaf maandag 11 mei mogen ook onze seniorenteams weer buiten trainen. Het extra toezicht daarvoor is geregeld, zodat ook zij komende week kunnen starten! Kijk in de HCOB-app voor de trainingstijd van jouw team! Dit kan vanaf 11 mei veranderd zijn!!!

In verband met Corona moeten we ons nog steeds houden aan de veiligheidsregels van het RIVM, NOC*NSF, KNHB en de gemeente. 

Dat vraagt van iedereen wat aanpassing, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit lukt. Tot nu toe gaat dat goed en daar zijn we blij mee. Het voornaamste doel blijft dat we elkaar weer zien en lekker kunnen bewegen!

De gemeente ziet samen met ons toe op de naleving van de regels. Niet naleven van de regels zal leiden tot een toegangsverbod voor overtreder(s) of een team. De gemeente kan ook het gehele complex weer sluiten. Belangrijk punt is dat het verboden is het complex te betreden buiten de door de club geplande trainingen. 

We doen een dringend beroep op iedereen om de afspraken en maatregelen in de bijlage goed door te nemen en deze na te leven. Als je kind(eren) hockeyen vragen we je de afspraken en maatregelen met hen te bespreken.

Wat is er geregeld om de trainingen veilig te laten verlopen?

Er is toezicht op ons complex door leden/vrijwilligers. Zij helpen iedereen zich te houden aan de regels die gelden. Er is een duidelijke routing uitgezet op het terrein. Iedereen is verplicht deze routing te volgen. Het clubhuis is gesloten voor alle sporters, behalve trainers en keepers. Zij kunnen bij hun lockers om hun spullen te pakken. 

Het aantal aanwezigen op het complex is beperkt en we zijn zo kort mogelijk op het complex. Trainingen starten per veld op een ander tijdstip om drukte te voorkomen. Na de training gaat iedereen direct naar huis. Naast de trainers en functionarissen aangewezen door het bestuur mag niemand het complex betreden. Spelers mogen niet zonder begeleiding van hun vaste trainer op de velden. Ieder team traint 1 keer per week.

Andere gebruikers dan HCOB

Running Elst en BSO de Club maken zoals altijd ook gebruik van onze accommodatie. Voor hen gelden dezelfde regels als voor leden van HCOB. Voor BSO de Club zijn er wat uitzonderingen, omdat zij als enige ook het clubhuis gebruiken. Voor iedereen die (een deel van) het clubhuis mag betreden gelden extra hygiƫnemaatregelen.

NIEUW! Vanaf 11 mei maakt ook dansstudio Kerima gebruik van onze accommodatie. Zij verzorgen buiten danslessen voor kinderen tot 12 jaar. Het is voor hen nog niet toegestaan deze lessen binnen in hun eigen accommodatie te verzorgen. Door dit bij ons buiten te doen kunnen hun leden ook weer lekker bewegen.

Bijlage:     Afspraken en maatregelen voor trainingen vanaf 11 mei 2020 

en extra handen gezochtā€¦

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws