Wedstrijdverslagen 17 September

Wedstrijdverslag HCOB MF2 - Civicum

Nieuws afbeelding

Een goed begin is ‘t halve werk!

Afgelopen zaterdag traden de meisjes F1-2 aan voor hun eerste wedstrijd. Civicum uit! De dames speelden op 2 velden tegelijk 4 tegen 4.

Dames peptalk: even luisteren allemaal. Na een kwartier had ik de volle aandacht en kon ik in 2 minuten zeggen wat ik wilde. Vervolgens: warm lopen dames! Huh? Hier ging ’t al niet zoals gepland. De ene liep warm in vol ornaat, de andere met de rugzak om, de volgende liep warm samen met de tegenpartij, weer een ander ging er met de mascotte vandoor om warm te lopen. Binnen 1 minuut kwam de meegenomen waterzak al van pas. 

Weet je wat: laten wij maar gewoon beginnen. Flink yellen (psychologische oorlogsvoering) mascotte de lucht in en gevaarlijk kijken. Nog even kort ons laatste succes aangehaald (toernooi Boxmeer juli 2009) en aan de bak!

We hadden geluk, de tegenstanders waren ook met 8 spelers. We konden dus 4 tegen 4 spelen in plaats van de door mij in 2 minuten uitgelegde 3 tegen 3 situatie met 2 wissels…

Team vliegensvlug en slim  bestond uit Berrit(1x, goede achterhoede), Sabine (2x, snelheidsduivel), Lieke(2x, krachtpatser) en Carmen(7x, goed inzicht) en team  supersnel en handig bestond uit Julia (4x, vol overgave), Sophie(2x, goed inzicht ), Lieselotte(1x, goede achterhoede) en Lieve(sterk middenveld). Het resultaat 3-19.  De tegenstanders waren totaal verpletterd. Onze dames kregen er geen genoeg van en wilden nog meer wedstrijdjes spelen. Nee dames, tis geen toernooi! Er is zelfs ook een poging gedaan om een  speelster van HCOB F1-2 te kopen. Deze coach en manager heeft het aanbod vriendelijk doch resoluut van de hand gewezen! Als zij wat ouder zijn is de prijs hoger……. ;)

Meiden: super gespeeld! Op naar de volgende wedstrijd.

Fredy Frederiks

Reacties

img

Jeroen Joon

18-9-2009 @ 08:45:53 |Gefeliciteerd dames! Leuk verslag Fredy!

Reageer op het nieuws