Bestuursmededelingen 21 April

Start gedeelte van de trainingen

Beste (ouders van) leden,


Wij hebben als bestuur kennis genomen van de persconferentie op 21 april, met daarin de belangrijke informatie over sport. Het lijkt erop dat de jeugd (deels) snel weer kan gaan trainen. We wachten nog op de reactie en het advies van de KNHB. Zij hebben al laten weten dat zij per direct alle hockeycompetities voor het seizoen 2019/2020 beëindigen. Doordat de competities niet kunnen worden uitgespeeld, zijn er geen kampioenen en geen teams die promoveren of degraderen. Het hele bericht kun je hier lezen.

Op basis van verdere besluiten van de KNHB zullen we als bestuur van HCOB kijken wat dit allemaal betekent voor onze club.

Wij hebben de afgelopen tijd als bestuur al nagedacht over mogelijke scenario’s en zullen deze week samen met de technische commissie overleggen hoe we hier invulling aan kunnen geven. We komen zo snel mogelijk met berichtgeving daarover.

We hebben nu meer dan een maand niet kunnen hockeyen en dat wordt door iedereen gemist. Het kunnen trainen samen, de spanning van een wedstrijd, dat is wat ons verbindt binnen HCOB. De komende tijd mogen we daar voorzichtig weer een begin mee maken. Het vraagt vast veel creativiteit, maar dat gaat ons zeker lukken!

Groet,

Het bestuur, 

Sjoukje, Jaap, Fedor, Petra en Lion

Reacties

img

Harold Hoenselaar

22-4-2020 @ 20:36:33 |Trainen zou al mooi zijn!

Reageer op het nieuws