Unicef 14 September

Koop kaarten voor benefiet concert Unicef!

Op 25 oktober 2009 viert Unicef regio Midden Gelderland haar 50e verjaardag met een groots opgezet benefiet concert.

Als locatie voor dit benefietconcert, is gekozen voor de zeer sfeervolle grote concertzaal van het meer dan 150 jaar oude Musis Sacrum in Arnhem. De enorme concertzaal die aan ruim 900 gasten plaats biedt, zal worden omgetoverd tot een ware Unicef muziektempel. Allerlei muziek genres, gebracht door diverse professionele performers zullen tijdens dit speciale Unicef evenement de revue passeren.

Het Arnhemse Rijnstad Vocaaltheater bestaande uit meer dan 30 zangers en zangeressen zal het spits afbijten. Zij verzorgen een medley van hoogtepunten uit de klassieke muziek, gevolgd door diverse musical highlights. De mooiste melodie├źn uit bijvoorbeeld Jesus Christ Superstar en Les Miserables worden in een indrukwekkende enscenering ten gehore gebracht. Het geheel wordt live begeleid door het 35 man tellende Rijnstad Begeleidingsorkest.

Naast Rijnstad Vocaaltheater zullen ook de ruim 25 kinderen van de Musical Highlights groep van Het Domein hun bijdrage leveren. Zij zullen musical hoogtepunten brengen uit de producties Les Miserables, Annie en Oliver.

Speciale gasten in dit theatrale muziekspektakel John Reels, Richard Sprokkereef en Aernout Pleket. John Reels won afgelopen jaar met zijn zeer indrukwekkende Opera stem het telvisie programma Una Voce Particolare. Ook de nummer 2 van dat zelfde programma Richard Spokkereef zal deze avond met zijn bijzondere stem een musical bijdrage leveren. Aernout Pleket, bekend van Radio en TV Gelderland en van zijn rol in de musical Ciske de Rat, zal naast de presentatie van deze avond ook zijn vocale talenten aan u presenteren.

Na de pauze is het de beurt aan de eindejaarsstudenten van het conservatorium van Arnhem: Artez. Zij nemen u mee op een muzikale reis middels hun zeer aanstekelijke Latijns Amerikaanse muziek. Dat u op deze klanken niet stil kunt blijven zitten is geen enkel probleem. Sterker nog diverse professionele dansers gaan u in een demonstratie voor. Zij zullen samen met de instrumentalisten de avond naar ongekende hoogte opzwepen.

Aan het eind van de avond zal een check overhandigd worden door mevrouw Rita Weeda wethouder economische zaken, cultuur, recreatie, evenementen en externe betrekkingen in de Gemeente Arnhem en beschermvrouw van deze muzikale verjaardag van Unicef.

Musis Sacrum heeft een eigen parkeergarage en is ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken middels het op loopafstand gelegen NS station Arnhem Velperpoort en het direct aanliggende bus station.

Aanvang van de avond is om 20.15, de afsluiting wordt verwacht om ongeveer 22.30.

Kortom een complete avond uit van, voor en door Unicef.

Kaarten kunt u voor 19,50 kopen in het clubhuis van HCOB.

Voor meer informatie of kaartverkoop graag contact opnemen met Rosalie Joon,  [email protected]

 

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws