Mededelingen van de scheidsrechtercie 5 Mei

Planning spelregelexamen en -training is rond, meld je aan!

Nieuws afbeelding

Beste Leden

 

Op 23 en 24 mei zijn er op HCOB weer scheidsrechters examens.


Wij hebben alle kandidaat scheidsrechters een email verzonden met een uitnodiging.

Zoals jullie weten vinden wij het als club erg belangrijk dat iedereen vanaf de B-leeftijd in het bezit is van een scheidsrechters kaart.

Tijdens het vorige examen hebben wij gemerkt dat er erg veel kandidaten niet hebben gereageerd op onze oproep. Het zou kunnen zijn dat niet alle emailadressen in het systeem actueel zijn. Daarom willen wij heel nadrukkelijk jullie inzet vragen om er voor te zorgen dat de opkomst deze keer wel is wat we er als club van kunnen en mogen verwachten. 

Willen jullie je aan melden voor een van de examens via [email protected]

Om te zorgen dat het examen voor een ieder gemakkelijker te maken is hebben we speciaal voor de junioren en de senioren cursus avonden georganiseerd.

Iedereen is welkom om aanwezig te zijn, Senioren mogen ook op de Junioren avonden komen als dat beter past in de drukke agenda’s

Het doel is dat iedereen zijn/haar kaart gaat halen.

Willen jullie de volgende data binnen jullie teams onder de aandacht brengen:

-       10 Mei 2019   19.00 21.00    Clubhuis HCOB          Examen training Junioren

-       17 Mei 2019   19.00 21.00    Clubhuis HCOB          Examen training Junioren

-       21 Mei 2019   20.30-22.00    Clubhuis HCOB          Examen training Senioren

 

-       23 Mei 2019   19.00 20.00    Clubhuis HCOB          Examen groep 1

-       24 Mei 2019   19.00 20.00    Clubhuis HCOB          Examen groep 2

-       24 Mei 2019   20.30-21.30    Clubhuis HCOB          Examen groep 3

Wij gaan er vanuit dat iedereen die nog geen kaart heeft gaat komen.  Wij horen graag via bovenstaand email adres wanneer wie zijn examen komt maken.  Er zijn maar een beperkt aantal plekken per sessie beschikbaar.

Het niet behalen van je kaart of het niet spelen van wedstrijden betekend niet dat je niet hoeft te fluiten. Zonder kaart ben je spelbegeleider bij de 8-tallen.

Voor leden met dyslexie of met andere belemmeringen kunnen wij hulpmiddelen inzetten om het maken van het examen toch mogelijk te maken. Deze leden worden uitgenodigd om dat zo snel mogelijk bij de scheidsrechters commissie te melden. . 

Wij weten zelf ook dat fluiten best spannend is, daarom hebben we een aantal ervaren scheidsrechters die jullie graag willen begeleiden. Fluiten met oortjes werkt ook erg goed, je hebt dan contact met je mede scheidsrechter, je kan meteen overleggen en echt samen fluiten en elkaar helpen.  Tijdens de trainingen leggen we uit hoe het werkt.

 

Wedstrijden fluiten is leuk, spannend, eng, maar hoort er vooral bij.

 

Namens de scheidsrechters commissie.