Mededelingen van de sponsorcommissie 6 Juli

Algemene clubregels bij teamsponsoring

Gezien een aantal vragen van leden wil ik u wijzen op de clubregels die gelden bij teamsponsoring: HCOB is weliswaar een pionerende snelgroeiende club, maar heldere processen, kwaliteit, professionaliteit en visie staan hoog in het vaandel.

 

Dit betekent voor teamsponsoring:

HCOB is zeer blij met diverse vormen van sponsoring. Zowel sponsoring in geld als in natura en passend in onze clubvisie. Dit is natuurlijk altijd een mooi initiatief. Voor duidelijkheid en uniformiteit zijn wel een aantal simpele regels opgesteld:
- Sponsoring van een team is alleen toegestaan indien daar schriftelijk (per e-mail) toestemming voor is gekregen van de voorzitter van de sponsorcommissie en/of het bestuur. In dit verband bedoelen wij het ter beschikking stellen van met commerciƫle opdruk voorziene attributen. Onder 'attributen' verstaan wij alle soorten kleding, sporttassen, bidons en dergelijke.
- De toestemming wordt gekregen indien tevens een sponsorovereenkomst met HCOB wordt afgesloten. De inhoud van de sponsorovereenkomsten verschilt: er zijn standaard overeenkomsten, maar er is ook maatwerk mogelijk.

Voor vragen over teamsponsoring kunt u terecht bij de sponsorcommissie,  [email protected]