Wedstrijdverslagen 6 Juni

Huldiging van jeugd-kampioenen tijdens de zomerborrel

Nieuws afbeelding

Aanstaande zaterdag, tijdens de zomerborrel, huldigen we onze jeugd-kampioenen van dit seizoen. De eerste huldigingsceremonie is rond de klok van 15 uur. Een tweede ronde is hopelijk rond de klok van 16/16.30 uur.  

 

Om 10.45 uur start de bloedstollende wedstrijd van MD1 op veld 3. Winnen van HCM levert het felbegeerde kampioenschap op.
MC3 is al kampioen en speelt in overwinningsshirt de laatste competitiewedstrijd thuis om 12.45 uur (veld 1). 
JB1 is zeker van plan om te winnen van Zwolle, thuis om 12.30 (veld 3). Voor hun kampioenschap moet alleen Union nog even verliezen later op de dag. 

MB2 speelt uit in Dieren (12.30 uur) de beslissende wedstrijd tegen de nummer 2. Bij winst stellen ze het kampioenschap veilig. Bij gelijk spel zal het afhangen van wat de nummers 3 en 4 van de poule later op de middag presteren.
MD4 moet in Druten een 8-0 overwinning boeken op de rivaal in de poule. Geen gemakkelijke opgave, maar dit team sleepte deze winter in de zaal ook al het kampioenschap binnen.
En MC2 speelt om 13.30 uur uit in Arnhem om met winst het kampioenschap veilig te stellen en bij HCOB feest te vieren.

Naast al deze spannende beslissende wedstrijden (thuis en uit), zijn er ook nog mooie, niet-beslissende wedstrijden op de HCOB-velden te zien tijdens de zomerborrel.

Op veld 1 speelt MB3 vanaf 14.15 uur tegen Beuningen.
Op veld 2 komt MA3 in actie tegen AHC Velp (14.45 uur).
Op veld 3 speelt MB1 om 14.15 uur tegen Flevoland, waarna JA1 om 16.00 uur de laatste competitiewedstrijd van het seizoen start tegen Oosterbeek. 

Kortom: genoeg te zien en aan te moedigen & genoeg te vieren. Komt allen!

De zomerborrel start om 14.30 uur en eindigt pas als alle kampioenen zijn gehuldigd. Muziek wordt verzorgd door DJ PEACH.