Mededelingen van de Accommodatiecie 15 Mei

Veldgebruik Lyceum en Sport BSO

Net als voorgaande 2 jaren verhuren we een veld en onze kleedkamers tussen de meivakantie en zomervakantie aan het Lyceum uit Elst voor hun gymlessen. Daar heb je waarschijnlijk weinig van gemerkt, omdat dat in de ochtenden was. Dit jaar verhuren we op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag ook een veld in de middag. De gymlessen stoppen een half uur voor onze trainingstijden, zodat onze trainingen ongehinderd door kunnen gaan. 

 

Ook kinderdagverblijf de Kikkerkoning gebruikt in dezelfde periode 6 keer een middag onze kantine en 1 veld. Zij willen met een groep van ongeveer 30 kinderen uitproberen of een sport-BSO bij HCOB mogelijk is. Aan het begin van het seizoen was het plan met een grote groep te starten. Daarvoor zou ook verbouwd moeten worden. Dat plan gaat (voorlopig) niet door. Onderzocht wordt of het mogelijk is met een kleine groep na de zomervakantie te starten. De BSO is van 14.3o uur tot maximaal 18.30 uur aanwezig. Ook zij zullen het veld een half uur voor aanvang van de training verlaten.

 

Alleen de velden 1 en 2 worden verhuurd. Op momenten dat het Lyceum en/of de BSO aanwezig zijn is de poort open. Bij droog weer is die kans het grootst. Heb je zin om zelf even te hockeyen? Dat kan. Fiets even langs om te kijken of je binnen kunt. Veld 3 is altijd vrij totdat de training daar begint.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws