Bestuursmededelingen 10 Mei

Op weg naar de HCOB visie 2018-2023 'Een leven lang hockey'

Nieuws afbeelding

Wat heb je nodig om lekker te kunnen hockeyen en je echt thuis te voelen bij HCOB? Om hierop antwoord te krijgen gaan we als bestuur graag in gesprek met onze spelers van A-, senioren en trimteams.

Hiervoor worden er in mei en juni 2 avonden georganiseerd; een voor (ouders van) leden en een voor commissieleden, coaches en trainers van onze club. Onderwerpen die aan bod komen zijn natuurlijk hockey (trainen, coachen, selecteren en fluiten), sfeer en sportiviteit (HCOB-gevoel op het veld en er buiten ) en organisatie(accommodatie, investeren en vrijwilligers).

Wij willen graag dat iedereen met ons meedenkt, zodat we samen kunnen bouwen aan een hockeyclub waar we trots op kunnen blijven. De uitkomsten van de gesprekken en bijeenkomsten bepalen hoe we als leden willen dat onze club HCOB zich de komende jaren zal ontwikkelen. Wat belangrijk is voor nu en straks, wat goed is en mag blijven en wat minder mag om een leven langen met plezier bij HCOB te hockeyen. We willen daarbij niet alleen een beetje idealistisch zijn, maar het moet ook realistisch en haalbaar zijn.

De komende weken kunnen jullie een uitnodiging tegemoet zien waarbij we jullie ideeën komen ophalen. Doen jullie met ons mee?

Met sportieve groet,
HCOB bestuur

Robert Jan, Cornald, Katja, Lion en Sjoukje