Bestuursmededelingen 1 November

Vrijwilligers gezocht voor het Winterfestijn Overbetuwe

Nieuws afbeelding

Nog even en het is weer zover! Midden in het hart van Elst zal de ijsbaan van Winterfestijn Overbetuwe weer voor de 11e keer worden opgebouwd. Dit kan zeker niet zonder jullie hulp! Daarom willen we ook dit jaar weer een beroep op jullie doen, voor extra handen achter de bar.

HCOB en de Batsers
CV "de Batsers" en Hockeyclub Overbetuwe slaan de handen weer ineen en organiseren samen weer de barbezetting. Een aanzienlijk deel van de baropbrengst zal in de kas van beide verenigingen vloeien. Je helpt dus niet alleen mee aan een super gezellig Winterfestijncafé, maar ook aan een beter gevulde verenigingskas.
Vrijwilligers gezocht voor achter de bar
Wij roepen je op om je aan te melden als bar-vrijwilliger. Meld je aan voor één of enkele bardiensten in de periode zaterdag 16 december tot en met zondag 7 januari a.s.Het rooster voor de bardiensten wordt beheerd vanuit de planningsapp L1nda, deze kun je vinden op winterfestijn.l1nda.nl. Heb je hiervoor nog geen inlog account, gebruik dan gebruikersnaam: rooster en wachtwoord: 123456 om het rooster te bekijken.

Aanmelden doe je middels dit formulier op de website of via e-mail: [email protected].


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws