Woord van de Voorzitter 30 Oktober

Woord van de Voorzitter

Beste HCOB-ers,
 
De ontwikkelingen bij HCOB volgen elkaar in hoog tempo op. Het bestuur realiseert zich dat dit ook veel communicatie met zich meebrengt. Niet alleen via email, maar ook op de website. Toch verzoek ik u al deze informatie aandachtig te lezen en indien van toepassing zo snel mogelijk te beantwoorden.
 
Met name twee onderwerpen zijn van belang:
- Ons fantastische openingsfeest op 15 november 2008
- Enquete jeugd competitie per maart 2009
 
Openingsfeest 15/11/2008
Via email heb ik jullie nog een extra oproep gedaan om je aan te melden voor deze happening. Ik kan jullie beloven: dit wordt een HCOB dag om niet te vergeten! Kom absoluut 's middags en maak kennis met een wel heel bijzonder nieuw lid! Maar voor de volwassenen kan ik het avondprogramma ook zeer aanraden. U zult mij niet vaak meer zo aantreffen...
 
Enquete jeugdcompetitie per maart 2009
Ieder lid en vrijwilliger heeft via email informatie ontvangen over de mogelijkheid voor de jeugd om competitie te gaan spelen in maart 2009. Wij stellen de mening van de betreffende jeugdleden, ouders/verzorgers zeer op prijs. Als er uiteindelijk gekozen wordt om in maart 2009 competitie te spelen zal er nog veel georganiseerd moeten worden. Stuur daarom de enquete uiterlijk 9 november 2009 op. Ik hoop u vervolgens op 15 november meer informatie te kunnen verstrekken.
 
Tenslotte wil ik iedereen nogmaals verzoeken zich strikt aan de instructies te houden m.b.t. aanloop, fietsen en parkeren rondom De Pas. Niet alleen voor de buurtbewoners, maar ook voor onze goede buur 'Spero' over wiens terrein wij als gast mogen lopen!
 
Ik heb ongelooflijk veel zin om een fantastisch feest samen met jullie allemaal te kunnen vieren! Hup HCOB!
 
Hartelijke groet,
Jeroen Joon

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws